BLACK FRIDAY!

Upp till 30% rabatt på demosadlar. Vid intresse, ring eller maila. Först till kvarn gäller!

0709-904232, sadel.hulagard@gmail.com

Lippo Azzario Revive

En dressyrsadel med unika fördelar för både häst och ryttare! Stark och lätt omvärmningsbar syntetbom som lämnar plats för området runt manken. Smidiga och flyttbara knästöd. Sadelns stigläderskrampor kan justeras i fyra olika lägen. En unik fördel som individuellt anpassar ryttarens balans i sadeln. Azzario Revive är en sadel med högklassigt läder och sadelmakeriarbete. Dubbelt europeiskt kalvskinn i sits och på kåpan. Sadeln har bred kanal och är stoppad med woolflex, vilket gör att ryttaren kommer riktigt nära hästen.

17", bomvidd M (omvärmningsbar)

17850:- 

Ord. 23800:-

Paul Jones MK2

En mycket välgjord klassisk engelsk dressyrsadel i dubbelt kalvskinn. Uppbyggd på stålförstärkt träbom med förstklassiskt läder. Smal midja, korta bossor och fin bred kanal.

Paul Jones, klassisk kvalitetssadel från England uppbyggd på stålförstärkt träbom med förstklassiskt läder. Ett anrikt hantverk som består. Den kan bomändras med Saddle Devil och har en stoppning av 100% ull.

17,5", MW (ändringsbar genom Saddle Devil)


22425:-

Ord. 29900:-

Lippo Integro

En exklusiv sadel med mjukt, härligt skinn som ger ett fantastiskt grepp. Lippo Integro har smal midja, men erbjuder ett något öppnare säte och större sitsyta. Monoflap med dubbelt kalvskinn. Utanpåliggande knästöd. Detta exemplar är nyligen toppstoppad.

17", MW (utbytbart koppjärn)


21600:-

Ord. 28800:-

Lippo Integro Grande

En exklusiv sadel med mjukt, härligt skinn som ger ett fantastiskt grepp. Lippo Integro har smal midja, men erbjuder ett något öppnare säte och större sitsyta. Lägre bossor vilket ger hästen större frihet för manken. Monoflap med dubbelt kalvskinn. Korta utanpåliggande knästöd.

17", M (utbytbart koppjärn)

20160:-

Ord. 28800:-

Lippo Estelle

En mycket prisvärd dressyrsadel med smal midja och flyttbara knästöd. En stark och lätt omvärmningsbar syntetbom. Ovandel, kåpor och bossor i europeiskt läder, sadelgjordsstroppar i kraftigt österrikiskt läder. För övrigt i Quik Clean™.

17", M (omvärmningsbar)

12300:-

Ord. 16400:-

IKONIC Evolution, EVOD02

Monoflap med korta utanpåliggande knästöd. Mediumdjupt säte. Ullstoppad sadel med utbytbart koppjärn.

17", MW (utbytbart koppjärn)


18200:-

Ord. 26000:-

SantaCruz Leopold Optima

Santa Cruz Leopold dressyrsadel är en kalvskinnsklädd dressyrsadel med djupt säte & enkelkåpa. Leopold sadeln har stora knästöd som hjälper dig att komma djupt ned i sadeln och placera skänkeln korrekt. Ullstoppad.

17", M (utbytbart koppjärn), svart,14630:-

Ord. 20900:-

EquiTek

Engelsk kvalitetssadel utöver det vanliga! Ställbar bom (samma system som Morris and Nolan, kort anläggningsyta, ullstoppning och Italienskt kalvskinn. Detta exemplar är specialdesignat med guldsömmar, skimrande bakvalv i guld samt piping i mörkbrun lack och guld. Den snyggaste sadeln på marknaden? Vid intresse, maila eller SMS:a för fler bilder.

17,5", ställbar bom, ullstoppad, mörkbrun med gulddetaljer. En sadel som syns i mängden!

37125:-

Ord. 49500:-

Lippo Fazzino

Franskinspirerad hoppsadel med extra framskuren kåpa och djupt säte. Mjuk AMS-stoppning. Utbytbart koppjärn.

17,5", MW (utbyltbart koppjärn), svart


15600:-

Ord. 20800:-

Pessoa Amo

En fantastisk hoppsadel - en close contact i världsklass. Rodrigo Amo bygger på tidigare Pessoamodeller men har fått bredare kanal, mjukare säte och bredare något lägre bossor, vilket ger större frihet för manken. Rodrigo Amo har smal midja och mjukt säte, vilket gör att ryttaren kommer närmare hästen. Infettat kvalitetsläder med bra grepp. 

17,5", MW (utbytbart koppjärn), AMS-ull, brun

20850:-

Ord. 27800:-

Knights Robin Hood Elite

Populär juniorsadel! Placerar ryttaren korrekt i sadeln. Smal midja ger bättre kontakt. Bred och trevlig kanal. Tillverkas av noggrant utvalt amerikanskt läder. Mjukt skinn i sits och på vulster. Präglat, slitstarkt läder på kåporna. En flatback sadel med rakt bakvalv med Bayflexpaneler med bred anläggningsyta. En riktigt fin ponnysadel till ett bra pris.

16", M (utbytbart koppjärn), svart

6720:-

Ord. 8400:-